Corpus Mente

Heb je last van vastzittende spieren?


Merk je dat bewegen steeds minder soepel gaat? Of verlang je naar een moment waarin je gewoon even helemaal niets hoeft?
Maak dan een afspraak via de button onderaan deze pagina, ga naar het onderdeel massage en bespreek een van de onderstaande behandelingen.

Mijn naam is Sharon Messemaker. Ben een gediplomeerd masseur en neem je graag onder handen! Door mijn jarenlange ervaring als lichaamswerker weet ik feilloos spanningen in het lichaam te lokaliseren en te lijf te gaan.

Full body treatment/ lichaamsbehandeling  60 minuten voor € 62,50

Bij de full body treatment wordt het hele lichaam gemasseerd. Dit is een integrale lichaamsbehandeling. Naar gelang de behoeften of specifieke klachten worden diverse technieken van verschillende massagemethode, zoals klassieke, sport, bindweefsel, triggerpoint en polariteitsmassage ingezet.

Low back care/ lage rug 30 minuten € 37,50
Deze behandeling vindt op de massagetafel plaats. De rug wordt gemasseerd, waarbij het accent ligt op onderrug en bekkengebied.

Neck & shoulders/ nek & schouders 30 minuten € 35,-
Deze behandeling wordt uitgevoerd op een speciaal ontworpen massagestoel. Tijdens de behandeling wordt nek en het gebied rondom de schouders los gemasseerd.

Werkdagen zijn:

Dinsdagavond  19.00 – 21.00
Donderdag       13.00 – 21.00
Vrijdag              09.00 – 12.00
Zaterdag.         09.00 – 17.00

Boek nu!